Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Budapeşte İş Formu’na Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Sanayi Odası Başkanımız Nazmi Yarış ve beraberindeki heyet; Budapeşte iş Formu kapsamında Macaristan’da ziyaretlerde bulundular. Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Macaristan, Özbekistan ve Türkiye’den iş insanları bir araya gelerek, forum kapsamında işbirliği fırsatları değerlendirildi.

Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev, Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adham Ikramov ile Türk Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişlerinde bulunuldu.

Macaristan Yatırım Geliştirme Ajansı Başkanı Robert Esik, Macaristan İhracat Geliştirme Ajansı Başkanı Dr. Kristof Szabo ile yapılan görüşmelerde; iş fırsatları ve yatırımcıların sorunları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Türkiye’nin Macaristan Büyükelçisi Ahmet Akif Oktay’ı da ziyaret eden Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Türkiye-Macaristan ilişkileri hakkında bilgi aldı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberineki heyet Balıkesir Sanayi Odası Başkanımız Nazmi Yarış’ın Macaristan’da kurulan kabin fabrikasını ziyaret etti. Ziyareti esnasında duygularını paylaşan Rifat Hisarcıklıoğlu; “Balıkesir Sanayi Odası Başkanımız Nazmi Yarış’ın Macaristan’daki Kabin Fabrikası’nı ziyaret ettik. Bayrağımızı Avrupa’nın ortasında başarıyla dalgalandıran sanayici-girişimci kardeşimle iftihar ettim.” diyerek tebriklerini iletti.