Sweet and Snack Expo 2018 Fuarı Milli Katılım Organizasyonu hk.

İstanbul İhracatçı Birlikleri ( İİB ) Genel Sekreterliği’nden Odamıza gönderilen yazıda;

Chicago/Amerika Birleşik Devletleri’nde, 22-24 Mayıs Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Sweets & Snacks Expo Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı’nın Türkiye milli katılım organizasyonunun Genel Sekreterliğince gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Sweets & Snacks Expo, geçtiğimiz yıl 29 ülkeden 827 katılımcıya ve 90’dan fazla ülkeden 17.000’in üzerinde  ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Şekerleme ve atıştırmalık ürün sektöründe 150 milyar dolarlık payın temsil edildiği söz konusu fuarın, gerek A.B.D. pazarında gerekse A.B.D. ile serbest ticaret antlaşması bulunan Kanada ve Meksika pazarlarında yer alabilmek adına firmalara önemli fırsatlar sunacağı düşünülmektedir.

Diğer taraftan, 2017/4  sayılı Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin Tebliğ kapsamında, ABD, 2018 yılı hedef ülkeler listesinde yer alması halinde Sweets & Snacks Expo katılımcılarına fuar katılım bedeli üzerinden %70 ‘e kadar devlet desteği uygulanacaktır.

Bahse konu fuarda katılımcı olarak yer almak isteyen üyelerimizin, Linkte yer alan Ön Başvuru Formu’nu, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak 10.11.2017 tarihine kadar Genel Sekreterliğin aşağıda verilen faksına veya e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi sunulur.

Ayrıntılı bilgi için: Hububat Koordinasyon Şubesi Ayşe Ekinci – Ertunç Ertav Tel: 0212 454 05 00 Faks: 0212 454 05 01-02 E-Mail: hububat@iib.org.tr

Link : http://www.iib.org.tr/tr/diger-duyurular-sweets-and-snacks-expo-2017-fuari-milli-katilim-organizasyonu-hk.html