Sinerji Buluşmaları toplantımızın konuğu Ekonomist Murat Sağman

Ekonomist  Murat Sağman, Balıkesir Sanayi Odası tarafından Güre Edremit Adrina Termal Otel’de ikincisi  düzenlenen “ Sinerji Buluşmaları” toplantısının konuğu oldu .

Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Edremit,Burhaniye, Ayvalık Ticaret Odası ile Edremit Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlarının ve üyelerimizin katılımcı olduğu  toplantının açılış konuşmasını Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Ali Eğinlioğlu yaptı.

“Güncel Ekonomik Veriler” başlığı altında sunumunu gerçekleştiren Murat Sağman, Türkiye’ nin en büyük çıkış yolunun ihracat, üretim ve tasarruf olduğunu ifade etti.

Türkiye ve Dünya ekonomisinin değerlendirmelerinin  yapıldığı toplantıdan sonra Sağman, gelen sorulara cevap verdi.

Toplantı bitiminde OBİDEV (Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı) tarafından hazırlanan plaket Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu ve Meclis Başkanı Erhan Ortaköylü tarafından Murat Sağman’ a takdim edildi. DSC_0279