Ruanda (Kigali) Sanayici -İhracatçı İş İnsanları heyeti

Türkiye İhracatçılar Birliği’nden (TİM) gelen yazıda, T.C. Ekonomi Bakanı Yardımcısı Sn. Fatih METİN’in başkanlığında, TİM organizasyonu ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (OAİB) iş birliğiyle 27-30 Kasım 2017 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’ye yönelik “Sanayici İhracatçı İş İnsanları Heyeti” gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Söz konusu heyet programı kapsamında firmaların Ruanda’ya yatırım ve ticaret konularını görüşebilecekleri etkinlik ve ziyaretlerin organize edilmesi planlanmaktadır.

Bu çerçevede, söz konusu programa katılmak isteyen firmaların, https://goo.gl/FRBdNK linkinde yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, elektronik ortamda en geç 01 Kasım 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Organizasyon kapsamındaki konaklama, uçak bileti, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmaların 0AİB Genel Sekreterliğinin Akbank Gaziosmanpaşa Şubesi (Şube Kodu: 663 – IBAN : TR 10 0004 6006 6300 1000 104832) USD hesabına 1.300.-USD (katılımın iptal edilmesi durumunda geri iadesiz) ödeme yapmaları ve banka dekontunu oaib-pr@oaib.org.tr  e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.