Japonya Sektörel Ticaret Heyeti Programı Hk.

İstanbul İhracatçı Birlikleri’nden alınan yazıda, İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği organizasyonunda 2017 yılı Kasım veya Aralık ayı içerisinde Tokyo/JAPONYA’ya yönelik olarak bir Sektörel Ticaret Heyeti Programı organize edilmesi planlandığı belirtilmektedir.

Japonya pazarına girmek isteyen firmalar için önemli bir fırsat oluşturulacağı mülahaza edilen adı geçen heyet 2011/1 sayılı “Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ” çerçevesinde değerlendirilecek ve katılımcı firmaların ulaşım, konaklama ve tanıtım harcamaları üzerinden %50’ye yakın devlet desteğinden faydalanabileceği belirtilmiştir.

Heyet programı çerçevesinde Türk ve Japon işadamları arasında ikili iş görüşmeleri ve muhatap kurum ve kuruluşların ziyaretleri planlanmakta olduğu belirtilmiştir.

Söz konusu heyet programına katılmak isteyen üyelerimizin, aşağıdaki bağlantıda yer alan Kayıt Formu’nu, doğru ve eksiksiz olarak doldurarak, en geç  25.08.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar 0 212 454 05 01 – 02 numaralı faksa veya suurunleri@iib.org.tr adresine e-posta olarak göndermeleri gerektiği belirtilmiştir.

Bilgi için irtibat:

Celal Özcan